Tales of Monkey Island!

monkey660

Det är nu enbart 2 dagar kvar tills första episoden av det helt nya Monkey Island kommer att släppas. Jag tänkte länge att jag skulle hoppa över det här tills det släpptes på Steam eller i butik som en hel säsong. Men eftersom jag aldrig spelat ett säsongsbaserat spel så var jag lite nyfiken på hur det kan kännas. Spelet kostade på Telltales egna sida 275 kronor vilket får anses som ett bra pris för ett helt spel(5 episoder).

Både Monkey Island 1 och 2 har jag spelat på min gamla trogna Amiga en gång i tiden. Däremot har jag aldrig klarat dem. Eftersom Lucasarts nu skall släppa en nyversion av originalet så kommer jag givetvis köpa det också. Egentligen inte så mycket för själv spelet i sig då jag har de någonstans redan. Men mest för att jag vill ha en nyversion av världens bästa peka-klicka-spel Day of the Tentacle! Vilket Lucasarts själva har sagt att ifall Monkey Island säljer bra så finns det en risk att de kommer göra fler remakes och att just Day of the Tentacle låg högt på den prioriteringslistan 😉

  Kategorier: PC

  Kommentarer