Ut till Torp(på en ledig dag!)

Ja visst låter det sjukt. Jag jobbar på Torp och ändå åker jag dit på min lediga dag. Ja, jag glömde matkassen som jag handlade på rasten där ute så jag är lixom tvungen att åka dit vare sig jag vill eller inte. Skall nog om jag orkar passa på att köpa lite gott bröd på Einars konditori också. Men det gäller att vara snabb. Runt 14-tiden så är allt gott bröd redan upphandlat av andra och då brukar det enbart finnas baguetter kvar. Vilket iofs är nog så bra även det! Jo, eftersom jag försöker vara så nyttig som möjligt, så är ju inte bröd något bra att äta. Så vad gör jag då? Jo, jag skiter i att köpa allt skitbröd som finns i affärerna med en massa tillsatser och skit. Istället köper jag brödet på ett konditori som inte håller på med sån skit. Nu, blev Ni kanske tröttna på ordet “skit” så jag skall sluta med det. Iaf, de få brödskivor jag ändå äter tycker jag att jag kan äta från ett riktigt konditori, även om priset är lite dyrare. Jag vet inte, det kanske bara är jag 😉

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.