En ny runda på 1 mil minus 60 meter ;)

image I dag tänkte jag ta en liten kort runda runt skogen som är 2.9 km bara. Men eftersom jag rushade igenom den i går så tänkte jag bara ta en motionsrunda och springa lagom helt enkelt. Det visade sig efter 2 km på den rundan att jag knappt var andfådd så jag beslutade mig att avvika från det tänkta spåret och dra runt Blomsterlandet, sedan mot Lasarettet för att sedan runda Kampenhof och ut mot rondellen precis innan Ica-butiken och därefter hem igen. Det hela blev en 9.94 km lång runda som jag avverkade på 57.25 minuter vilket gav ett tempo på 5.47/km, vilket får anses helt okey eftersom jag som sagt gick in för att ta det lugnt. Målet är fortfarande att vara under 5 minuter per kilometer under en hel mil, men det känns ändå som att det är långt kvar dit 😉

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.