Alltså det är för varmt!

Jag sitter hemma och lite rastlöst så försöker jag komma på något jag vill spela. Jag vet ju att jag vill spela, men jag kommer inte riktigt till skott. Jag har fastnat på den åttonde banan på Settlers 6. Letade fram Bioshock och installerade för att se om ännu en genomspelning innan tvåan kommer var lockande. Det var lockande i ungefär 5 minuter sedan tröttnade jag på det också. World of Warcraft har jag som jag tidigare nämnt även det lagt på hyllan. Hela den här försommaren har varit en enda stor spelsvacka för mig. Däremot! Så har jag på lördag något att se fram emot. Då är det Fifa-turnering! Det är ju en turnering som vi har fyra gånger om året. Vi är åtta stycken som spelar gruppspel och finalspel. Det som är extra roligt med turneringen som ligger nu mitt i sommarn är att innan vi går in för att spela Fifa, så spelar vi en riktig turnering utomhus. I år är det vanlig fotboll, fotboll med små mål och liten boll, straffar, Fifa 09 och så var det en gren till som jag inte kommer ihåg. En traditionell  femkamp med andra ord! Kommer att träna lätt på Fifa den här veckan iaf 😉

  Kategorier: PC, Personligt, Playstation

  Kommentarer