Nu kommer Ni att tappa andan!

promenad_till_volvo_20090624-8

Jag har nämligen lagt upp nya bilder!!! Det har väl inte hänt än i år! Och då är vi snart i juli. Jo, jag vet att jag egentligen borde skämmas men jag tycker ändå att det är bättre sent än aldrig. De här bilderna tog jag i dag, fast nu har i och för sig klockan passerat 00:00, så det var väl egentligen i går. Efter att jag hade sprungit 5.74 km mitt i den gassande solen vid 14.00 stråket så fick jag för mig att ta en promenad därefter. Så det blev nästan 5 km promenad därtill. Resultatet av den här promenaden kan Ni finna under Bokenäskategorin eller om Ni tar och klickar här!

promenad_till_volvo_20090624-4 När jag kom hem från promenaden så hade jag ett ljummet rum att bestiga in i. Termometern stod på det mysiga 34 grader! Efter att ha vädrat fullt ut har jag nu vid skrivande stund fått ner det till 28 grader vilket får anses som svalt.

I morgon skall jag om jag mäktar med ta en löptur antingen tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Det känns nästan mest motiverande att ta den tidigt på morgonen men man vet ju hur pigg man är när det väl gäller att snöra på sig skorna och klockan inte har slagit 10 än. Jaja, vi får väl se 😉 Så nu skall jag då gå och lägga mig och försöka glömma att det är varmt! God natt!

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.