Dagens runda ute vid stugan

image Dagens springtur låg på 8.5 kilometer och avverkades på 47:22 minuter. Vilket får anses som en mycket bra tid för mig just nu. Är fortfarande en bra bete från mitt mål på 5 minuter per kilometer. Efter ungefär 4-5 kilometer så fick jag sjukt ont i höger hålfot. Jag var ganska orolig att detta var min sista löptur på ett bra tag då. Men jag envisades, kanske dumt, men ändå att springa vidare. När jag väl var hemma igen så såg jag som tur att det bara rörde sig om en blåsa mitt i hålfoten. Knät höll hela vägen idag och gjorde sig bara påminns ytterst lite i vissa nedförslöpningar.

I veckan skall jag även på en vilodag från löpningen försöka komma ut på golfbanan. Banan som lockar är just nu en bana ute vid Grundsund. Det är en pay and play-bana som jag minns som en av de bästa i vårat område.

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.