En blöt dag

I dag regnade det en hel del när jag bestämde mig för att gå ut och springa. Eller rättare sagt, himlen öppnade sig och släppte ner allt den hade över mig i löparspåret. Jag var dygnblöt, rakt igenom. Men om vi bortser från det så gick det riktigt bra i dag. Jag hade tänkt springa 7 km i dag men det blev bara 5 eftersom spåret var en enda vattenpöl så det var omöjligt att fortsätta. Men som sagt, efter en tid på 25-26 minuter(hade ej exakt med mig för då hade ipodden fått stora vattenskador) så var jag knappt anfådd och kunde lätt ha fortsatt.

I morgon skall jag ut till stugan och där finns egentligen bara en slinga att springa och den är ungefär 9 km. Skall rita upp den på Google Earth efter jag sprungit den för att se det exakta måttet.

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.