Nu blir det högsommarvärme

”Temperaturer ända upp till 30 grader” Byt ut regnkappan mot bikini och badbyxor.I helgen smäller vädergudarna till. Klarblå himmel och över 25-gradig värme väntar på många håll.

De här underbara orden går Aftonbladet ut med på sin första sida idag. Visst låter det skönt? 30 grader i skuggan? Vilken himlars tur att jag lyckats pricka in den här helgen med att jobba. Jag känner mig lyckligt skattad.

Vet Ni vad som vi har på Torp förresten? Vi har ett ständigt fågelkvitter som upprepar sig hela tiden under hela dagen. Det här kvittret skall få Er konsumenter att handla mer. Personligen blir jag bara vansinnig på oljudet. Reagerar ingen på att det börjar fågelkvittras när man går in i en betongbyggnad? Nä, Torpledningen har till och med fått beröm för dessa fina oljud. Så att tänka på oss som arbetar där och får höra på skiten om och om igen är givetvis inte att tänka på. Och så undrar dom varför butiker lägger ner på Torp snabbare än dagssländor dör.

På söndagens arbetspass så kommer även Johan Palm dit och drar med sig ett par tusen skrikande småtjejer. Det kommer att bli ett öronbedövande tjut där under någon timme. Härliga arbetsförhållanden man har 😉

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.