Fint väder för lite fotboll

Klassfest Gustavsberg 082I går var vi ute på Gustavsberg och spelade lite fotboll med delar utav klassen. Utan att räkna så tror jag att det var vi som vann matchen. Men nu var ju givetvis inte resultatet det viktigaste, utan att vi alla hade kul. Och det kändes det som att alla hade. Vi hade grymt tur med vädret skall det sägas. I går morse var det inte alls så roligt och jag trodde att vi skulle behöva ställa in det hela. Även nu i dag är det inget roligt väder alls. Skönt när det någon gång blir väder som man vill att det skall bli.

I morgon är det dags för en lång skoldag igen. Det är examination i terminens sista kurs. Jag är faktiskt lite smått nervös inför den här examinationen. Mest eftersom jag inte har en aning om hur den kommer gå till då vi inte har fått någon information om detta. Bara att det är examination och att vi skall infinna oss där klockan 09.00. Ja men det går säkert bra, vi är ju förberedda, inte sant?

  Kategorier: Fotboll

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.