Crystal Defenders R1 avklarat!

large

Ja det kanske inte kommer som en chock att det här spelet var en mycket simpel tower defense klon. Som i vilket annat TD-spel som helst så skall man sätta ut sina “torn” i det här fallet Final Fantasy-gubbar för att skydda sina kristaller mot de otäcka monstrerna. Det finns bara 13 banor och jag blev väldigt förvånad när det bara tog slut helt plötsligt. Kan ha tagit max en eller två timmar att köra igenom det hela. Jag vet ju att det skall komma en R2 alldeles strax och även en R3, men jag trodde att jag skulle få lite mer än 13 banor. Jag läste på lite om R2 nu när jag ändå skriver om det och det verkar vara ytterligare 13 banor med betydligt svårare monster och banor. Jag kan ju nämna att jag inte behövde köra om en ända bana i R1. Och då är jag ändå inte speciellt bra på tower defense-spel. Det är ett helt okey spel, men Defense Grid är betydligt mycket bättre så står du och väljer av dessa två så kör på Defense Grid!

  Kategorier: Nintendo

  Kommentarer