Bredvid Doom fanns även Duke!

hrp_screen00

Nu är jag tillbaka i min sommarstuga. Denna gången har jag tagit med mig mitt Wii men har precis packat upp det så något spelande har det ännu inte blivit av. Jag är egentligen här av en annan anledning än att spela spel. Nämligen att skriva mitt sista arbete i skolan för terminen. Men, det kommer ju att bli timmar över för spelande också 😉

Jag har ganska nyligen fått upp ögonen för ett omgjort Duke Nukem 3D,tacka 3d realms nedläggning för detta. R.I.P.

Nämligen http://hrp.duke4.net/index.php Duke Nukem 3D: High Resolution Pack vilket är ett paket med omgjorda texturer för originalspelet. Det ligger på mellan 400-500 mb och är väl värt en nedtankning. Det fungerar både till originalspelet och Atomic Edition. Hur det är med multiplayer vågar jag inte uttala mig om ännu. Har bara lirat de första 3 banorna än så länge. Så har Ni gamla Duke på några disketter där hemma, damma av dem, tanka ner det här paketet och spela!

  Kategorier: Doom, PC, Retro

  Kommentarer