Inscanningsprocessen fortsätter i snabb takt

Jag scannar i snitt ungefär ett diamagasin om dagen just nu. Det vill säga 100 bilder per dag. Jag räknar lite ungefärligt med att det tar ungefär 3-4 timmar sittandes vid datorn för att scanna dessa 100 bilderna och det är ungefär det jag orkar med under en dag. Sedan blir jag sjukt trött på att scanna och lovar mig att jag aldrig mer skall scanna en bild till. Detta tills morgondagen kommer och jag blir lite sugen.

Jag känner att detta att scanna är lite som att spela ett datorspel där man går upp i level. Maxleveln för att scanna är ungefär 60-70 någonstans(totala antalet magasin som finnes, har inte räknat så noga) och jag är nu på level 18 och en bra bit på väg att bli 19. Det är ett sug som finns att jag måste bli färdig. Och jag måste göra alla levlar innan jag kan slappna av och ta det lugnt, för innan dess så finns det ju mer att scanna. Men samtidigt handlar den här scanningen/spelet om mina 10 första levnadsår och det är givetvis jätteroligt att få återuppleva dessa åren. Som bonusmaterial så finns även en 7-8 år innan mina levnadsår dokumenterade som jag tänkte att jag skulle ge mig på dem också även om de har lägst prioritet att scanna. I inlägget bjuder jag på 4 bilder från min första sommar där jag gissningsvis är mellan 7-9 månader gammal.   

Nu skall jag ut och gå en bra runda med Anna och hennes familj innan vi skall fira henne här hemma med kakor och annat gott som hör därtill. Tänkte jag skulle ta med mig kameran denna promenaden och se

om jag får med mig några trevliga bilder hem. Ni lär märka detta i sådana fall.

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.