Vad hinner jag spela?

Ja, just nu, ingenting. Jag var inne och spelade en 20 minuter på killzone 2 i går. Därefter hann jag med en bana i World of Goo till Wii. Sedan tog tiden slut igen. Jag känner att jag numera aldrig har tid att spela. Det kan iofs ha att göra med att kursen jag läser just nu är ganska tidskrävande så jag hoppas det ändras till sommaren. Men jag vet inte, har mina prioriteringar blivit annorlunda med åren?

Jag tycker fortfarande inte att Killzone 2 är ett bra spel. Skulle jag sätta betyg på det så skulle det fått en 3a av 10 möjliga. Det är ett spel man kan spela, men det är inte ett dugg roligt. Jag har jämfört det med Doom 3s flera års gamla spelmotor och jag står fortfarande fast vid den jämförelsen i och med att jag provspelade Doom 3 för någon vecka sedan. Detta skall vara Playstation 3s snyggaste spel enligt många, men jag ser inte vad som är så fantastiskt. Här får Killzone 2 stryk av gammal skåpmat. Aja, Doom 3 är väl kanske inte gammal skåpmat utan håller hög klass än i dag 😉

  Kategorier: Nintendo, Playstation

  Kommentarer