Har fått godkänt på förra kursen

Fick idag reda på att jag har fått godkänt på förra kursen som hette Barn möter naturvetenskapen. Detta är näst sista kursen för mitt första år som lärarstudent. Jag har hittills lyckats få godkänt på alla tidigare kurser, något som jag inte riktigt lyckades med första året när jag läste till systemvetare. Däremot så känns det inte som att jag kommer att bli 100% detta första året. Kursen som vi läser nu är, som jag tidigare nämnt, otroligt svår. Eller kursen i sig är inte direkt svår, det är mer det slutgiltiga arbetet som skall lämnas in som är sjukt svårt att få till. Detta dels för att våran kursledare har varit sjukskriven sedan dag 1 och att de övriga lärarna inte har kunnat svara på alla våra funderingar om kursens upplägg och inlämningsuppgiftens utformning. Dels för att det vi skall skriva om är enligt mig ett väldigt litet arbete, men det skall smöras ut på hela sex sidor. Ja, men vi får väl se hur det går när jag på allvar tar tag i det nästa vecka 😉

  Kategorier: Skola

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.