Nu händer det lite saker här på min sida

Om Ni varit inne på min sidan nu under de senaste 3-4 timmarna har Ni kanske märkt att allt inte har varit som det brukar. Sidan har ibland fungerat och ibland inte. Detta beror på att jag har programmerat om hela första sidan där alla nyheter/blogginlägg står.

Alla gamla inlägg är nu förflyttade till länken “Äldre nyheter” som finns till vänster här. Detta för att det nya databassysystemet inte går ihop med det gamla. Det nya systemet bygger på WordPress 2.71 i grunden. Sedan tar min sida dessa blogginlägg och gör om dessa så att de skall kunna visas i min sida utan att använda WordPress lite tråkiga yttre som ser likadant ut överallt. Finns ju olika teman man kan piffa till men det blir aldrig så där väldigt personligt som jag känner att den här sidan är som jag har 100% kontroll över.

I och med detta så kommer sidan att se lite avhuggen ut innan jag har skrivit 20 stycken inlägg. Detta på grund av en liten bugg som jag inte har lyckas lösa och känner inte riktigt för att lägga flera timmar på eftersom när väl 20 inlägg är skrivna så finns inte buggen längre. Jag kommer antagligen spamma lite inlägg betydligt oftare nu än tidigare då det har blivit ännu enklare att göra detta. Nytt är också att tidpunkten finns med när inlägget är skapat så nu slipper jag skriva dit det manuellt när jag känner att det skulle behövas 😉

  Kategorier: Hemsidan

  Kommentarer