Defense Grid: The Awakening

0000006569.1024x768[1]

Jag funderade på i går varför jag inte har något bra Tower Defense-spel till PC. Till PSN har jag två stycken, Monsters och något annat som jag inte kommer i håg nu. Till Wii har jag Final Fantasy som tower defense. 360n har jag visserligen inte något till men det räcker ju gott med de andra till konsolerna. Men till PCn så har det inte varit något som jag vart intresserad av. Testade Warcraft 3 med TD-banor men det var inget jag fastnade för, tyvärr.

Men så såg jag i Steam idag att de hade ett spel som var rabatterat 75% ända ner till 4.75 euro. Så jag tankade ner demot och körde igenom de fyra banorna man får där och fastnade på stört. Detta var ju grymt! Och det verkar som om man får bygga vägar som aliensen skall ta för att gå runt en också. Precis som det där Tower Defensespelet som finns på Kongregate som är så sjukt omtalat och grymt bra också. Så jag köpte det utan att blinka och håller just nu på tankar hem det i förbluffande 32kb/sek. Så om du är intresserad av TD-spel tycker jag du absolut skall ta en närmare till på demot.

  Kategorier: Nintendo, PC, Playstation

  Kommentarer