Bara tre dagar kvar i skolan

Det är bara den sjunde maj än men det är faktiskt bara tre stycken dagar kvar för mig i skolan innan sommarlovet börjar. Nu låter väl detta väldigt flott, men riktigt så bra är det faktiskt inte. I dag och i morgon kommer jag gå i skolan som vanligt. Sedan om tre veckor skall vi ha den sista lektionen som är en dag full av redovisningar och inlämningar och sådant.

De andra två veckorna som är mitt emellan där kommer jag att vara ute på fältstudier i skolmiljö som jag kommer att skriva om som mitt projekt. Detta är något som antagligen kommer att ta hela nästa vecka att skriva ihop ett råmaterial om. Sedan veckan därpå skall jag stationera mig ute i stugan för att sammanställa all insamlad data och skriva ner dessa på sex sidor, eller 2500 ord som vår lärare beskrev det.

  Kategorier: Skola

  Kommentarer