Nu har jag börjat med Doom 2

Screenshot_Doom_20090505_201620

Här ser Ni mig spela Doom 2 för bara någon kvart sedan. Detta är väl första bossbanan om man nu kan benämna den så. Hela banan är som en fyrkant med ett stort “rum” i mitten som Ni ser här. De där två raketerna som kommer mot mig borta till höger dödade mig på ett smack direkt efter jag tagit den här bilden. Jag kommer att fortsätta genomspelningen typ nu med en gång 😉 Jag är verkligen helt fast i detta underbara spel! Jag spelar spelet i en motor som heter GZDoom som Ni kan ladda ner gratis härifrån!

Det enda som Ni behöver mer än dessa filer Ni tankar ner är antingen orginal wad:en från Doom1/2 alternativt sharewareversionen. Som bonus så fungerar även Heretic och Hexen till denna motorn. Men efter jag dragit igenom Doom 2 så får det nog bli Doom 1 för jag tror inte jag orkar med varken Heretic eller Hexen. Trots att de båda är två grymt bra spel så känns de ännu mer förlegade än vad Doom gör, konstigt nog. Ja, jag skall inte slänga in handduken än, får se vad jag orkar efter Doom 1 😉

  Kategorier: Doom, PC, Retro

  Kommentarer