En jobbhelg framför mig

Det är fredagskväll och de flesta tycker att det skall bli underbart att vara ledig till helgen. Jag hör dock inte till de flesta som tycker det skall bli underbart att vara ledig till helgen. Min ledighet består enbart av en liten stund innan jobbet och en lite längre stund efter jobbet. Visst, den stunden är ju väldigt härlig i sig. Men sen får vi ta och addera en bit ångest till den här känslan och vi har nästan ingen underbar känsla kvar alls. Alltså, Underbar känsla plus ångest är lika med ingen underbar känsla.

Nu var friden förövrigt slut och jag måste tillbaka till TVn för att fortsätta se på en bedrövligt dålig wannabekomedi. Fråga mig inte vad den heter, men det utspelar sig i Indien och det är tre bröder som försöker vara roliga som åker tåg där borta. Det är inte kul överhuvudtaget. Så vet Ni vilken film det är jag menar så ta nu mitt råd och se den inte.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer