Vinnare av Fifa turneringen

FIFA09_PS3_012

Mina ansträngningar i Fifa 09 gav äntligen lite frukt! Jag stod efter en lång kvälls spelande kvar som ensam segrare i vår förfifasession. Detta var något stort, mycket stort. Jag brukar nämligen alltid placera mig på den nedre halvan av spelare när kvällen är slut. Jag spelade ungefär 15 matcher innan jag begav mig till arenan där turneringen gick av stapeln. Mitt resultat under dessa matcher blev 2-35 i målskillnad varav den sista matchen jag spelade förlorade jag med 8-1, Så självförtroendet var inte direkt på topp när jag satte mig på bussen för att ta mig ner till stan. Men med 3-0 i första matchen mot en av favoriterna så kände jag att det här kunde bli något. Fortsatte med en 3-0 vinst i nästa match för att avsluta seriespelet med en 3-2 vinst. Jag var som i trans. Direktkvalificerad till semifinal med andra ord. Där vann jag igen med 3-0 för att i finalen möta den regerande mästaren! Den vann jag med 2-1 vilket utbringade ett jubel och stående ovationer från publiken 😉

  Kategorier: Fotboll, Playstation

  Kommentarer