Fjorton nya bilder i från februari

Jag har nu äntligen tagit mig i kragen lite och lagt in fjorton nya bilder som jag tog i februari. Dessa bilder tog jag en fredag då jag var ledig från skolan och såg solen för första gången detta året. Jag tror faktiskt inte att solen varit framme tidigare än denna dagen. Jag var uppe först på Dalaberg och Hovult för att sedan ta mig ut till Unda för att se vad som fanns där. Ni kan gå in och titta på bilderna antingen genom att klicka på Uddevalla här till vänster eller genom att klicka här.

Jag håller på med en naturruta i skolan för tillfället. Förhoppningsvis kommer det att bli några roliga bilder därifrån som jag kan lägga upp så småningom. Jag var där första gången i söndags men då var det så tråkigt väder så bilderna blev därefter. Jag skall besöka platsen fyra gånger till så vi får hoppas på lite bättre väder nästa gång.

  Kategorier: Bilder, Personligt, Skola

  Kommentarer