Ligger mittemellan

Jag har nu avslutat alla spel som jag känner att jag vill avsluta och har nu hamnat i en dvala. Vad händer nu tänker jag. Jag hoppas att Street Fighter 4 kommer att ligga i brevlådan idag. Åtminstone så att jag får det innan helgen. Sedan är det ju det här med World of Warcraft. Jag spelar det ibland, jag är med i en aktiv guild men ändå orkar jag inte riktigt. Jag som haft så kul med det så länge nu och tycker alla människor jag spelat med är så underbara. Men varför är jag inte sugen längre? Jag vet inte, jag har inget bra svar på den frågan. Om jag får gissa, och det får jag ju eftersom jag bestämmer själv över mig själv, så tror jag att när Diablo 3 kommer så slår det den sista spiken i kistan som nästan har hela World of Warcraft inne i sig nu.

  Kategorier: PC, Personligt

  Kommentarer