Äntligen helg!

Jag är ledig nu i helgen. Äntligen! I vanliga fall hade jag arbetat denna helgen men eftersom jag är mitt inne i en tre veckors lång praktik så orkar inte kroppen med ett helgarbete samtidigt. Jag kommer att ta det mycket lugnt nu under helgen. I dag skall vi först ut en sväng till Torp för att sedan avsluta med en övningskörningsstund. Sedan blir det slappande för hela slanten. Det kommer säkerligen bli en liten titt på melodifestivalen också. Detta trots att andra chansen känns kanske ointressant att titta på. Resultatet däremot är ju intressant men inte det övriga. Det är som V75 egentligen. Vem bryr sig om att titta på när hästarna svettas? Det är ju bara resultatet som är intressant. Detta i kontrast till fotboll då som givetvis är spännande att titta på även om man inte håller på ett av lagen.

  Kategorier: Personligt, Schlager

  Kommentarer