Lång helg

Efter en lång och jobbig helg är det nu dags för en ny vecka. Denna vecka känns som att det kommer bli en väldig lång en. På min VFU kommer jag att göra en massa skoj, så det är väl tur det i alla fall.

Helgens musiktävling var inget vidare alls. Dock glänste det till när Star Pilots entrade scenen som från ingenstans. Hade ingen aning vilka de var föränn Anna sa att det var Becker som sjöng i den gruppen. Becker var ju min favorit när vi tittade på Bert Karlssons program för några år sedan. Låten var som vanligt i melodifestivalen en blandning av andra låtar. Men varför uppfinna hjulet två gånger? Det var ju i alla fall en blandning av bra låtar i förhållande till alla andra som bara var en blandning av gamla dåliga låtar.

Nu hoppas jag på Star Pilots till nästa helg och klarar dom det så är det dom eller HEAT som jag håller på i helgen därefter.

  Kategorier: Schlager, Skola

  Kommentarer