Jag kan köra, jag är inte rädd

I dag skall vi ut och övningsköra. Själv kan jag köra sedan snart 11 år tillbaka. Så det är inte jag som skall övningsköra. Det är Anna som håller på att lära sig köra. Vi har varit ute en 7-8 gånger totalt hittills. Det jag tycker är skönt just nu är att vi faktiskt har lämnat parkeringen och gett oss ut på mindre riktiga vägar. Alltså vägar där det rör sig andra bilar. Dessa rör sig både mot oss och längs med oss. Oftast kör de om oss när de kommer bakifrån, men det viktigaste för Anna är att ta det lugnt, vill de om, så är det deras problem att göra en omkörning. I dag funderade jag på om vi inte skulle ta vägen uppe på Herrestadsfjället. Där är det inte många bilar som kör, men samtidigt är det en ganska dålig väg med många gupp så jag är lite osäker. Vi får ju ändå hålla oss på vägar som man inte behöver köra så snabbt på. Vi har lärt oss växel ett och två hittills. Ja, backa kan vi också, men den har vi inte så stor nytta av på landsvägskörning.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer