Städhelg

Nu har jag vaknat till liv efter 2 dagars storstädning. Det står grejjer överallt i hallen som skall ner till den nyligen storstädade källaren. Vi skall nu strax köra ut ett par saker till stugan så att vi blir av med dem också. Därefter ett snabbt stopp på Torp för att komplettera med en sladd till skrivaren som inte längre räckte då jag drog om sladdarna igår. Antagligen handlar vi även lite mat och kanske någon liten bokhylla till min växande skara av skolböcker. Det beror givetvis om vi hittar någon som matchar in, vilket är långt ifrån säkert.

Sedan skall jag även ge mig på den engelska boken som ingår i tentan som är på fredag(vill jag minnas). Hörde även att det bara skulle vara just den boken som var på tentan men jag vet inget säkert så det är bäst att jag drar igenom alla böckerna nån gång till innan det är dags.

  Kategorier: Personligt, Skola

  Kommentarer