En promenad i sju minusgrader

I dag när jag vaknade var det kolsvart ute. Det kanske inte är så märkligt tycker Ni. Nä, det är inget ovanligt alls så här i december. Däremot när ljuset började komma såg jag att det låg ett tunt lager snö över bygden. Jag tänkte att detta var en perfekt dag att åka ut och ta lite bilder på. När jag hade varit vid kyrkogården och tagit en bild där åkte jag vidare ut emot Skeppsviken och på vägen ut så kom det en mycket tät dimma rakt emot bilrutan. Jag fick ett glädjefnatt då detta skulle bli perfekt att fota. Resultatet av denna dagens fotande hittar Ni under Uddevalla. Det blev 16 bilder totalt. Ni kan även klicka här för att komma direkt till bilderna.

Jag tänkte ta med mig kameran till Berga för att eventuellt ta en promenad på nyårsdagen i ett vackert landskap. Jag hoppas att snön får stanna tills dess då det blir så sjukt vackert med det på bilderna samt att det är mycket roligare att fira nyår då.

Jag testade nu i helgen att inte raka mig utan att låta skägget slash stubben växa ut lite för att se hur jag trivdes med det. Jag känner mig fortfarande inte bekväm med det men jag tyckte att det fungerade bra ändå. Jag arbetade under helgen så det var inte så att jag inte vistades ute bland folk med mitt experiment. Det enda jag har lärt mig av detta är att jag inte behöver känna ångest och panikhandla en rakhyvel direkt jag har missat någon dags rakning.

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer