75 ny bilder från vår bilresa

Nu när jag så äntligen fått tummen ur att uppdatera sidans yttre så ville jag även gå igenom den mängd av bilder från vår bilresa som jag ännu inte orkat ta tag i. Av dessa bilder har jag valt ut 75 stycken som jag har lagt upp under kategorin Norrland. De ligger där under var sin kategori beroende på vilket land de är tagna i. Så både Norge, Sverige och Finland har där sin egna plats.

Vad annars? Vi hade en fotbollsturnering här hemma vilket slutade med den favorittippade segraren Andreas som överlägsen segrare. Som silvermedaljör kom jag dock, efter att Daniel pga sämre målskillnad fått möta Andreas i sin semifinal och på det viset hamnade delad 3a med Louise.

Nu skall vi snart åka ut till stugan i vad som kan vara sista gången för året. Det är alltid så trist att lägga över hammocken med presenningen. Det känns som att hösten verkligen är här då för att stanna. Och visst är den det. Snart är det oktober och om 3 månader så har vi passerat julafton ännu en gång. Jag är även då snart inne på mitt sista år som ung. Ja, jag håller på att bli gammal. Nä, jag vill inte ens skiva mer om det även om jag hade något jag ville säga på lager här nu. Mot pizzerian istället!

  Kategorier: Bilder, Fest, Fotboll, Personligt, Semester

  Kommentarer