Ny design

Jag har nu idag börjat med en övergång till en ny design på sidan. Jag började med att bygga den här på ett temporärt ställe men eftersom det var otroligt mycket jobbigare än att bygga den på plats så väljer jag nu istället att köra igång med en gång. Det ändå som är nytt än så länge är alltså denna första sidan som Ni ser nu. Efter hand kommer alla sidor att få samma layout. Under tiden som jag håller på med denna övergången så är det inte helt säkert att allt kommer att fungera som det skall. Vissa sidor kommer ha det gamla utseendet på sig medan andra det nya. Vissa kommer kanske inte fungera alls. Hoppas Ni har överseende med detta. Jag kommer hojta till när hela siten är ombyggd och klar.

Hoppas Ni gillar den nya stilen. Jag känner själv att den känns renare och fräschare.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer