Nya vindar

Jag känner när jag går ut ur vår gemensamma trappuppgång att det är lite varmare i vinden. Nä, kanske inte i vinden. Men när solen lyser så är det lite varmare. Kläderna är inte lika varma. Folk går runt och fryser, allt för att kunna ha på sig sina nyinköpta vårjackor. Det är vår nu. Då skall man frysa. Folk sätter på sina sommardäck som om de aldrig varit med om att det snöat i mitten av april de senaste 6-7 åren. Jag avvaktar någon vecka till för säkerhets skull. Så bråttom har jag inte att göra något så fruktansvärt tråkigt. Skall kolla upp vad det kostar att ha däcken på en firma för vinter/sommarlagring.

Det är morgon. Jag skall snart åka till jobbet, måste bara slänga i mig lite frukost först. Ja, nu går jag till köket och fixar det.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer