Nya bilder från nyår

Har som Ni säkert har läst i nyheten under den här tidigare under dagen arbetat om alla bildsidorna så att de skall vara lättare att bläddra runt i. För att fira detta så tänkte jag att det är lika bra att slänga upp några av de bilderna som nyligen togs för en liten dryg vecka sen i grannstaden, Vänersborg.

Det hela gick till så att ett gäng Uddevallabor åkte till Vänersborg för att fira nyår hemma hos de nyinflyttade Vänersborgarna Maria och Henrik. Allt som allt lyckades jag få med 14 stycken bilder från denna tillställning. Dessa hittar du som vanligt under länken Fester här till vänster. Dock får du klicka en gång till när du väl har kommit in där för att komma till själva bilderna. Ja, det är självförklarande förståss.

Glöm nu inte heller att alla bilder som jag lägger upp numera går att klicka på så att du får upp en rejält förstorad bild så att du slipper sitta och förstöra dina ögon när du försöker ta reda på vem som är vem på bilderna. Mycket nöje!

  Kategorier: Bilder, Fest

  Kommentarer