Kategoriserade bilder

I dag har jag i princip suttit hela min lediga dag för att få bukt med den ständigt växande bildskörden på min sida. Jag hade ingen större lust att lägga in mer bilder föränn jag löst problemet. Nu har jag dock löst det och kategoriserat in alla bilder i flertalet underkategorier. Detta innebär att när du tex klickar dig in på Uddevalla så kommer du nu inte längre få en massa bilder upp och ner som tidigare. Du kommer då se en vy med ett antal bilder där varje bild där är en egen kategori. Alltså den dagen eller det tillfället jag lagt upp bilderna hamnar under en underkategori. Att jag inte haft så från början kan man ju undra, men det var väl inget behov av det då. Så nu är det lätt att gå in och se vilka bilder som hör till vilken fest utan att få upp alla bilder från alla fester osv. Ta Er ett tag och botanisera runt, det finns säkert bilder Ni inte har sett tack vare det gamla urusla systemet.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer