God Jul!

I dag när jag vaknade så var det något som kändes annorlunda. Det var inte riktigt som alla andra dagar jag har varit med om under året. Det tog ett litet tag att komma på vad det handlade om, men när jag kände efter lite så kom jag på det. Min ryggvärk! Den kom som ett yrväder till mig under gårdagen och växte till sig nu under morgonkvisten. Efter att ha gjort allt man kan tänka sig för att bli av med värken så gav jag upp och gick upp. Såg granen med dess klappar ligga i skuggan borta i vardagsrummet. Kom på att det är julafton idag. Trevligt. Ryggvärken kom av sig på vägen upp och nu känns den bara ytterst lite.

Istället för detta dravvel så tänkte jag egentligen bara önska Er alla en riktigt god jul och hoppas att Ni får många fina klappar i år. God Jul!

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer