Badglädjen? är tillbaka

Ja, idag var alla spår av myror och andra likdelar som bortspolade. Badglädjen var maximal, eller ja, så bra den bara kan vara om man är en badkruka som mig. Idag var riktigt varmt i vattnet. Gissningvis ligger det på 26 grader. I luften har det varit sådär äckligt varmt hela tiden sen vi kom ner. 36 grader i skuggan. På kvällarna lite svalare med 26-27. Första dagen till jag dock minnas att det var kanske bara 25 men det spelade ingen roll då vi sov bort hela den dagen.

I kväll var vi och lirade lite minigolf. Resultatet blev 84-50. Behöver inte gå in mer på detaljer va?

Dagens bild försökte jag visa lite badglädje i. Dock när jag slängde mig bakåt på detta stuntmana mässiga vis fick jag några droppar vatten i ansiktet och kanske nån i ögat också. Sen lät jag bli dessa farliga actiontagningarna för dagen. Njöt istället av solen uppe på land tillsammans med Queen.

Uppdaterat via mobiltelefonen

  Kategorier: Semester

  Kommentarer