En lugn dag

Egentligen har det inte hänt något alls idag. Precis som det skall vara på en semester med andra ord. För att nämna det största som hänt så nämner jag med glädje det faktum att jag fått en härlig röd finne i pannan. Thats it!

Bilden Ni ser är tagen på kvällen efter vi varit och ätit. Jag beställde en ozo för att jag tänkte det var grekiskt och att man skall följa seden dit man kommer. Den slog bra. Sen till notan fick vi ozo igen och eftersom man inte till verka ofin så tog jag på mig uppdraget att dricka upp både min och Annas ozo. Den var outspäd om någon ozofanatiker undrar. Riktigt äckligt med andra ord.

Osammanhängande dravvel? Jo, det blir lätt så efter denna kväll. I morgon blir det lite sol och bad(betoningen ligger som vanligt på lite tillsammans med bad). Därefter kanske en tripp till Chania där dom säljer underbar jordgubbsjuice då vårt förråd av nämda juice har börjat sina.

Uppdaterat via mobiltelefonen

  Kategorier: Semester

  Kommentarer