I folkviseton

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

/Nils Ferlin

Dagen kom, dagen som var perfekt från start till slut. Äntligen är vi gifta. Tillsammans för all framtid. Allt blev så perfekt som man bara kunnat önska. I morgon åker vi 2 veckor på bröllopsresa till Kreta. Jag lovar att hålla Er uppdaterade med dagsfärska bilder och info om vad som händer där nere.

Jag är lycklig.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer