3 nya dagsfärska bilder

I dag tog vi oss en biltur upp till Emaus för att gå en liten promenad runt bland alla djuren. Jag tror nästan att halva stan tänkte detsamma som oss för det var verkligen packat med människor i hela hagen. Jag passade även på att ta med mig kameran ut i dag. Detta resulterade i 36 stycken bilder vilket jag plockade ut 3 stycken och dessa återfinner Ni under Bildlänken Uddevalla här till vänster.

Som Ni även kan se i nyhetsinlägget här under så är det den första lilla videosnutten som återfinns på min sida. Denna var inte direkt talande på något vis. Ganska dålig upplösning och inget ljud. Nu var ju detta bara ett test. Det känns ändå som att videosnuttar i sig kan fylla sin funktion i dokumentärt syfte. Det kommer ju aldrig bli några sköna videoflygningar i samma kvalité som Ni är vana med i från filmer som Sagan om Ringen och liknande. Det verkar dock som att det är någon slags bugg i uppspelningsverktyget av filmen. För när man klickar på play första gången drar den igenom filmen på 2 röda. Andra gången man klickar på play så spelar den dock upp filmen i den hastighet som den var inspelad i. Vi får se om jag hittar någon lösning på det problemet längre fram. Det är inte högprioriterat så att säga.

  Kategorier: Bilder, Uppdatering

  Kommentarer