2 nya sommarbilder

Jag har i dag lagt till inte mindre än 2 nya bilder från ett tillfälle i sommar då vi tog båten och åkte runt en ö som heter Hjältön. Inte många bilder blev det tagna den resan, så inte många bilder blev utvalda att hamna på denna sidan heller. Men det är ju alltid något. Du finner dessa 2 bilder under kategorin Bokenäs.

Jag har nog inte nämt det tidigare, men nu har vi bestämt oss och bokat in vart vår bröllopsresa skall gå. Det blir 2 veckor på den grekiska ön Kreta. Även på denna resa kommer jag ju givetvis att ta med mig kameran samt mobiltelefonen. Så Ni kommer att vara uppdaterade under hela resan vad som vi tar oss till där nere. Sen vid hemkomsten så har jag säkerligen mängder av bilder att redigera som jag vill att Ni skall få ta del av.

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer