Fallens dagar snart

Hejsan igen! Nu var det ett tag sedan igen jag uppdaterade här. Kan bero på det underbara vädret som gör att man kanske inte tillbringar lika mycket tid framför den gråa burken här. Det börjar dra ihop sig mot Fallens dagar i Trollhättan. Detta inträffar om 2 veckor och veckan därefter är det dags för Fjordfestivalen här i Uddevalla. Underbart är 2. Så kanske det inte heter men vadå?

Jag skäms nästan för att jag inte ännu har lagt upp bilderna från Hemsedal från april men det har lixom inte funnits någon tid för detta än. Skall se om jag får tummen ur här lite längre fram. Även bilder från förra veckans fest bör leta sig in här vid samma tillfälle i sånna fall.

Köpte en ny skiva idag, The Goo Goo Dolls – Let Love In. Mycket bra platta, den kan jag rekommendera varmt. Samt alla tidigare plattor av ovan nämnda grupp.

  Kategorier: Musik

  Kommentarer