Första dagen

I dag var det så dags för lite skidåkning. Vi började dagen i barnbacken för att värma upp Mia inför vad som väntar senare i veckan. Så efter en 10 vändor i den backen med 10 gånger mer kötid än åktid så kände vi gemensamt att det var dags att åka upp i de stora backarna. I alla fall halvvägs upp i den lägsta backen ovanför barnområdet. Anna tyckte att det läskigaste under denna turen var liften upp. Det var med en sån där stolslift som man sitter på med bena dinglande ner högt över marken. Helt plötsligt kändes Liseberg som bortkastad tid.

Det kommande åket gick i vilket fall som helst mycket bra för både Mia, Anna och Kristian. Ja, jag överlevde också backen. Efter denna hisnande turen gav sig alla utom jag hemåt för att sova. Klockan var då strax före ett på dagen. Jag åkte vidare själv i förhoppning att de andra skulle återvända eller att jag skulle hitta ett annat gäng från Uddevalla som jag också känner. Men båda förhoppningarna var i onödan. Kul hade jag i alla fall då man kunde åka i vilka backar som helst i sin egna takt.

Jag var hemma igen strax före 5 då vi gick in till byn för att handla. Nu är klockan 8 och jag ligger i sängen som en död fisk. I morgon går vi på det igen, direkt på morgonen.

Bilden skall föreställa mig uppe på Totten, vilken är den högsta toppen här i Hemsedal.

Uppdaterat via mobiltelefonen

  Kategorier: Semester

  Kommentarer