Lite nya bilder

Det var längesedan jag uppdaterade sidan med lite nya bilder. Detta har dock sina förklaringar. De få gånger jag varit ute med kameran sedan i höstas har jag varit helt tömd på insperation så de bilder jag tagit har varit tomma och meningslösa. Hoppas att våren kan föra med sig lite andra vibbar i fotogenen.

Dessa 8 bilder som jag lägger in idag är ifrån nyårsafton som jag firade ute i Rågårdsvik. Alltså hittas dom under Bokenäs. Känns som ett litet uppsamlingsheat mer än nödvändig publicering då de flesta bilder från denna fotosession blev alldeles för mörka, tyvärr.

Nästa gång det kommer in bilder här är antagligen från min semestervecka i Hemsedal. Där uppe går det bara inte att misslyckas. Men med min tur det senaste halvåret så skall jag inte lova för mycket. Jag kommer hålla Er uppdaterade om vad som händer givetvis via mobiltelefonen i vanlig ordning. Ha det gött och mycket nöje!

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer