Fixat några buggar

Har idag fixat några buggar gällande moblogfunktionen. Av någon anledning blev det konstiga färger på den lilla thumbnailen som visas här till vänster. Vet ej varför det blev så men det är i alla fall fixat nu. Sedan är moblog-arkivet fixat också. Då den visade fel bildtexter till de bilderna som var äldre än de 10 senaste.

I övrigt så har jag varit i Trollhättan i 2 dagar nu och firat Fallens dagar, och jag börjar förstå varför de dagarna kallas så. Aldrig tidigare har jag försökt stå ut med det fallande regnet på ett sådant hjältemodigt sätt då det bara öste ner båda dagarna. Men det var ju kul ändå.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: