Längesedan

Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting här. Det beror nog mest på att jag har varit upptagen av annat. Men jag har några nya bilder på gång i alla fall. Får se om jag får upp dem någongång. Jobbar hela påskhelgen så det blir nog inte under helgen i alla fall. Sedan bär det av till Lofsdalen för min del på nästa lördag. Det var 2 år sedan jag var där sist så det skall bli kul att komma dit igen.

Det är ju alltid kul att åka skidor. Utför i alla fall. Anna har tvingat mig att åka på tvären en hel dag. Inte riktigt min grej det där. Det får man ju oftast nog av när man stakar sig fram till liften annars. Nu skall man göra det helt frivilligt. Låter vansinnigt i mina öron. Men det får ju gå då eftersom det är såpass vacker natur och att jag kommer att ha kameran i högsta hugg hela tiden.

  Kategorier: Personligt, Semester

  Kommentarer