Snart är det jul

Ja just det! Snart är det ju jul igen. Tyckte inte det var så längesedan det var jul förra gången. Känns som denna hösten har gått oherhört snabbt. Tiden bara flyger i väg. Detta året tänkte jag nog faktiskt att jag skall vara ute i god tid med att inhandla julklappar. Tänkte göra det i dag egentligen men det hade blivit lite stressigt och så innan jobbet. Så det får nog bli nu till helgen eller nästa tisdag. Gott om tid med andra ord. Det jag inte hinner får jag handla på torsdag nästa vecka, alltså den 23 december. En hel dag innan man behöver vara klar. Är ju ledig på julafton så då orkar jag inte åka någonstans för att handla julklappar. Känns så skönt att ha det hela planerat in i minsta detalj. Nu gäller det bara att komma på vad man skall köpa.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer