Lite nya bilder med nya kameran

Så nu har jag äntligen fått min nya kamera. Det gick betydligt snabbare än vad jag hade trott. Tur var väl det då man kunde ta några fler vackra höstbilder innan snön kommer.

Det syns lätt på bilderna att det är en kvalitetsökning. Nu hoppas jag bara att jag skall lära mig kameran lika bra som jag kunde min lilla kompaktkamera så jag kan fortsätta att ta de bilder jag vill utan att vara begränsad av någonting annat än fantasin.

De bilder som togs på min 25-års fest blev tyvärr mycket mörka på grund av att jag hade fel filter till objektivet. Men jag kommer att ljusa upp dem och lägga ut dem ändå, men det kommer att ta lite längre tid för att göra detta än om det vore perfekt från början.

På jobbet är det nu bara en vecka kvar tills att vi öppnar. Lite nervös är man allt för hur det skall bli, men samtidigt skall det bli jätteroligt att äntligen får börja sälja de produkter man nu har plockat upp i hyllorna, skrivit etiketter och skyltar till.

Risken är nu att jag inte kommer att vara ledig så mycket mer i november så att jag får chansen att komma ut i naturen och ta mer bilder vilket jag så gärna vill nu när man har fått lite nytändning i samband med kamerabytet. Men jag kan garantera att Ni kommer att få se många bilder framöver oavsett hur mycket jag jobbar eller inte.

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer