En nygammal sida

Jag gjorde i våras en sida där man kunde lägga in adresser till nära och kära. Alltså en adressbok på internet. Denna har sedan dess legat öde och ensam utan att användas. Tänkte mest göra Er uppmärksam på att en sådan sida finns och fungerar mycket bra! Ni borde i alla fall testa den. Man skapar själv en användare och lösenord och sedan kommer ingen åt dina adresser annan än du själv då förståss. Följ länken nedan för detta. Jag har även lagt till länken under länkar till vänster. Funderar på att göra en ny menypost som jag kallar egna länkar eller något där jag länkar till andra sidor som jag också har gjort. Får se på det. Finns ju inte så jättemånga andra ännu. Håll till godo med adressboken tillsvidare i alla fall…

Länk: Adressboken

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer