Första dagen är avklarad!

Så nu var det gjort. Första dagen på Ica MAXI är avklarad. För att sammanfatta det snabbt så var det helt otroligt vad underbart det känns. Jag riktigt ler och tycker för första gången på länge att det är riktigt roligt att arbeta. Jag har i dag fått reda på en massa fakta om allt möjligt. Bland annat att jag kommer att arbeta huvudsakligen i medie avdelningen. Detta var inte meningen från början då jag bara skulle vara på fritidsavdelningen halva tiden. Men nu vet jag det i alla fall och det är ju skönt så man vet vad man skall göra.

I morgon åker vi till Allingsås för att praktisera. Ser framemot att vakna i morgon för att det skall bli så fruktansvärt roligt att åka i väg och jobba. Jag kan inte förstå att det är jag som säger så här. Det skulle jag vetat för 2 månader när jag satt fast i smeten i en kassaapparat på Willys…

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer