72 nya bilder!

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och sorterat ut alla bilder från Gotland. Det blev tillslut 72 stycken som jag valde att ha med här. Det är allt i från natursköna bilder till mera dokumenterande bilder av vad vi gjorde och inte gjorde där nere.

När det gäller Bulgariebilderna så kommer det dröjja lite till. Det tar en stund att sätta sig ner och gå igenom så otroligt mycket material. Att slänga upp festbilder några dagar efter en fest är betydligt lättare varpå de går även mycket snabbare.

I annat så testade jag för första gången i praktiken min nya funktion moblog. Som Ni ser nu till vänster så funkar den perfekt som den skall. Bara sekunderna efter jag tagit bilden skrivit bildtexten i telefonen så ligger den här på sidan väntande för att någon skall se på den. Kommer som sagt att skriva ihop en arkivsida så att alla moblogbilder hamnar där då de blivit för inaktuella för att ligga här på första sidan.

Även en datummärkning har jag funderat på att fixa. Inte haft ork än bara.

Lite glada nyheter nu, det är bara 5 arbetsdagar kvar för mig på Willys nu! Sen är kassörska jobbet och Willysanställningen historia. Vad har jag då lärt mig av detta äventyret? Jo att aldrig mer ta anställning hos ett lågvarupris kedja, oavsett om det handla om mat eller annat. Det kan inte leda till något som helst bra!

  Kategorier: Bilder, Uppdatering

  Kommentarer