Snart så lyfter vi

Om 20 minuter så tar vi bilen söderut mot Landvetters flygplats för att sedan fara ännu mera söderut till Bulgarien. Där kommer vi att vara i 2 veckor för att sedan ta flyget norrut igen.

Jag tror aldrig jag har haft sådan respekt inför flygresan. Jag brukar vanligtvis inte vara så jätteflygrädd som jag är denna gången. Som sagt, det är ju säkrare än bil. Men ändå är det som att jag får massa tecken hela tiden på att något kommer att hända. Ni som sett Final Destination vet ungefär hur jag menar. Fast detta planet kommer jag inte gå av eftersom alla försäkrar en att det kommer gå bra.

Fick ett mail från CINT vilket är ett forum för konsumenter att tycka till om olika produkter eller tjänster. Detta fick jag i går, har aldrig fått något från dem tidigare, de ville att jag skulle vara med i en enkät om flygresor. Högst opassande tyckte jag i all min rädsla.

I vilket fall som helst, vid en eventuell överlevnad ner till Bulgarien så kommer jag att med jämna mellanrum uppdatera denna sidan med sådant som händer oss där nere. Jag kommer även vid dessa tillfällen kolla mailen så är det någon som vill mig något går det bra att maila mig genom det formulär som finns under länken E-mail här till vänster.

Föressten så fungerar mobloggen bättre än förväntat. Till vänster ser Ni det senaste kortet som nu även går att klicka på för att få upp det i ett större format.

Ha det och hoppas att jag slipper säga till Anna på planet, ”-Vad var det jag sa…”

  Kategorier: Semester

  Kommentarer