13 nya bilder från Dalsland

Nu har jag varit uppe i Dalsland och firat Annas 20-års dag. Detta gjorde vi ute på en liten ö i Vänern strax utan för Mellerud. Det var vackert väder och jag hade givetvis med mig min lilla kamera. Bilderna hittar Ni under länken Dalsland här till vänster.

I övrigt så är det nu bara denna vecka och nästa igen som jag behöver pendla till Trollhättan för att arbeta där. Sedan följer 1 vecka av utbildningar och sånt kraffs. Veckan därefter öppnar vi våran butik. Det blir en företagsfest på torsdagen om 2 veckor. Detta på räkbåten som snurrar runt ute i bokenäs runt klippor och musselodlingar.

Jag har tidigare som Ni kanske vet funderat på att införskaffa en ny kamera att ta bilder med. Detta är ett projekt som kommer att skjutas på framtiden. Detta beror givetvis på den ekonomiska situationen som jag sattes i då jag inte fick det jobb jag var värd samt inte någon som helst ob tid alls på det jobb jag till slut fick. Kameran och golfspelandet nästa år står alltså på spel beroende på hur många tider jag kan förmå att få under detta året.

På fredag skall vi föressten ha en 20-års fest för Anna hemma hos mig. Ni som vill får givetvis komma hit. Men hör gärna av Er så att jag vet om vi får plats, vill inte ha hit över 100 personer i min lilla lägenhet på samma gång. I så fall får vi dela upp festen på flera dagar. Inget är omöjligt.

  Kategorier: Bilder, Fest, Personligt

  Kommentarer